– Consultanta WSUS

Windows Update Service ofera posibilitatea instalarii celor mai noi actualizari ale produselor Microsoft care sunt instalate pe sistemele de operare Windows.

Windows Server Update Service (WSUS) este o compnenta de actualizare ce poate fi instalata pe sisteme de operare Windows Server 2003 sau Windows Server 2008, in interiorul companiei. Aceasta componenta ofera posibilitatea administratorilor de a gestiona si distribuii actualizarile sistemelor de operare si a aplicatilor Microsoft cu ajutorul regulilor precizate. In functie de necesitati actualizarea se poate face automat sau manual. Se poate preciza ora si ziua la care aceasta actualizare sa se faca dar si aplicatiile pentru care se va realiza actualizarea. Regulile de actualizare sunt configurate cu ajutorul consolei de management WSUS si cu ajutorul politicilor de grup pentru a oferii solutiia corespunzatoare pentru fiecare client.

O solutie mai avansta este System Center Configuration Manager care ofera un suport mult mai avansat de actualizare dar si componente pentru instalarea de aplicatii si inventariere.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply