– Consultanta Windows Server

Consultanta Windows Server 2003 / 2008
Windows Server asigura infrastructura pentru operatiile IT, securitate, dezvoltare si integrare de aplicatii si colaborare, oferind un nivel inalt de fiabilitate, perfromanta si productivitate pentru dezvoltarea de aplicatii.

Servicii de consultanta:
– Instalarea si configurarea Sistemului de operare
– Audit de Securitate si Lockdown
– Design Active Directory
– Instalare si Configurare Windows Terminal Server
– Configurare VPN Server
– DNS Implementare si design
– Virtualizare utilizand Hyper-V
– Backup
– Suport si asistenta

Suport si asistenta:
Oferta de suport suport la distanta pentru a diagnostica si rezolva problemele cu care va confruntati. Uneltele avansate de suport la distanta, care sunt incuse cu Sistemul de operare Microsoft Windows Server, permite oferirea de suport Windows Server rapid la aceeasi calitate ca si suportul oferit din locatia proprie.
Experienta imi permite depanarea de probleme complexe legate Sisteme de Operare, Active Directory precum replicare, obiecte AD, configurarea de infrastructuri Active Directory, repararea instalarilor esuate de Active Directory si aplicatiilor integrate AD. Ofer suport cu ajutorul aplicatiilor ADSIEDIT, NTDSUTIL, DCDIAG si NETDIAG.

Operatiuni de infrastructura
Fiind baza, platforma Windows Server este conceput pentru a oferii simplicitate, automatizare si flexibilitate in Data Center dar si in mediul IT. Concentrarea asupra consolidarii Serverelor, sporeste utilizarea serverelor si platforma sporeste eficienta sistemului IT cu aproximativ 30%.  Prin oferirea de avantaje majore pentru a simplifica management-ul, firmele mici cu resurse IT limitate dar si clientii mari cu nevoi operationale complexe pot profita de aceste cresteri de eficienta.

DNS Design
Sistemul Windows Server este axat pe integrare si interopabilitate. Microsoft DNS Services ofera un serviciu de rezolvare de nume de incredere precum restul serviciilor native. Serviciul poate fi configurat in modul integrat sau separat.

Structura de Colaborare
Windows Server ajuta in deblocarea infromatiilor izoltate, cresterea eficientei colaborarii si ajuta la luarea de decizii mult mai rapid. Sporirea colaborarii se poate realiza cu ajutorul aplicatiei oferite gratuit Sharpoint Services.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: +1 (from 1 vote)
- Consultanta Windows Server, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Leave a Reply