– Consultanta Windows SBS

Windows Small Business Server  2011
Windows Small Busniess Server este o solutie all-in-one realizata pentru a tine datele sigure si compania ta mai profitabila. SBS contine multe solutii folosite de marile companii precum: email, Conectivitate la Interent, Pagini web interne si externe, acces de la distanta, partajare de date si imprimante, salvarea si restaurarea datelor. Toate acestea la un pret accesibil. SBS vine impreuna solutia de actualizare centralizata a sistemelor client din retea cu ajutorul Windows Server Update Services.
SBS ofera posiblitatea de raportare zilnica si saptamantala asupra informatiilor salvate pe server, asupra starii de senatate si securitatii sistemelor. Pentru administrare se foloseste o singura consola care iti va oferii o privire de ansamblu asupra sistemelor din reteaua dumneavoastra dar si un punct din care se poate face management-ul Taskurilor IT uzuale.

Versiunea SBS 2011 Standard poate fi folosita de companii cu un numar de pana la 75 utilizatori si cuprinde aplicatii precum Exchange 2010; Sharepoint Foundation 2010 si Windows Software Update.

In cazul companiilor cu un numar mai mic de utilizatori de pana la 25 utilizatori se poate folosii versiunea SBS 2011 Essentials. Aceasta versiune nu necesita licence CAL suplimentare pentru utilizatori si este pregatita pentru online services in cazul in care se doresc functionalitati precum Email si Sharepoint

Pe langa cele doua versiuni se poate achizitiona si SBS 2011 Premium Add-on Core care ofera suport pentru aplicatii, Virtualizare Hyper-V, connfigurarea accesului de la distanta, adaugarea uni Domain contoler aditional dar si implementarea unei noi locatii.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply