– Consultanta ISA/TMG Server

Threat Management Gateway 2010 precum si predecesorul sau Internet Security Accelerattion Server 2006 ofera o slutie de securitate care te ajuta in protejarea enviromentului IT de atacurile care vin dinspre Internet in timp ce ofera utilizatorilor acces rapid si sigur la diferite date si aplicatii.

TMG permite oraganizatilor realizarea de acces a utilizatorilor aflati la distanta intr-un mod sigur la aplicatiile interne companiei precum Exchange, SharePoint, Office Communicator, Lync si alte aplicatii interne. Prin folosirea preautorizarii inainte de a permite accesul utilizatorilor la aplicatiile interne, realizand chiar si inspectia traficului criptat la nivelul aplicatiei, Threat Management Gateway realizeaza o securitate sporita asupra aplicatiilor companiei accesibile din Internet. TMG ofera si ajuta la implementarea solutii de Firewall, VPN, proxy server, Web-Cache, filtrelor importiva Virusilor si Malware, inspetarea traficului HTTP/HTTPS.

Organizatiile pot folosii TMG 2010 pentru a conecta sucursalele intr-un mod sigur in timp ce eficientizeaza folosirea latimii de banda. Prin folosirea compresiei HTTP, utilizarea unei solutii profesionale de Caching (inclusiv datele de la actualizarea aplicatiilor) si a capabilitatilor VPN Site-to-Site integrate cu diferite tipuri de filtre, Threat Management Gateway face realizarea extinderii retelei usor si sigur.

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply