System Center Operations Manager 2007 R2 Authoring Resource Kit

Pentru a realiza si modifica  ManagementPacks la un nivel mai avansat intr-o interfata GUI se poate folosi Authoring Console. In timp ce cautam sa o instalez am gasit ceva mai interesant System Center Operations Manager 2007 R2 Authoring Resource Kitcare pe langa Authoring Console contine 8 aplicatii realizate pentru a imbunatatii calitatea MP-urilor realizate.

Acestea sunt:
Management Pack Best Practice Analyzer (MPBPA)  – realizeaza o scanare a MP-urilor pentru cele mai bune practici de conformitate si repara automat numeroase probleme. Acasta se inegreaza cu Authoring Console.
Management Pack Spell Checker (MP Spell Checker) – verifica greselile de scriere pentru a elimina erorile din textul afisat.
Management Pack Visio Generator (MP Visio Generator) – iti permite realizarea grafica folosind Microsoft Office Visio a mostenirilor si relatiilor dintre clasele de obiecte folosite in MP.
Management Pack Diff (MP Diff) – afiseaza diferentele dintre doua MP
Management Pack Cookdown Analyzer (MP Cookdown Analyzer) – identifica probleme legate de diferite workflow-uri care pot genera erori dar si sugestii pentru a repara aceste probleme.
All References Add-in  – Te ajuta in gasirea diferitelor obiecte care au legatura cu obiectul selectat.
Workflow Analyzer – Analizeaza statistic orice tip de Workflow. Permite utilizatorilor urmarirea unui Workflow pe un Agent.
Workflow Simulator  – Permite testarea diferitelor workflow-uri precum: discoveries, rules, monitors care nu au un Management Server.
Management Packs – 3 MP-uri care sunt folosite foarte des in crearea de noi MP.

Mult succes!

VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.20_1166]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply